Nyhedsbrev

SENESTE NYHEDSBREV

Har du hørt...? 

Hornepraestens Nyhedsbrev

Kik forbi: www.hornepraesten.dk


Gudstjeneste med Faaborgegnens Efterskole
Torsdag den 6. april klokken 19.00
i Horne Kirke
 
kiss
 

Kom med til en anderledes gudstjenete. Elever, lærere og præst har lavet en lidt anderledes gudstjeneste, som vi håber du vil være med til. Der vil være poetisk læsning, skøn korsang, prædiken mm. så kom og vær med!

 


 
 
 
Tårnbajer og citronmåne
Lørdag den 15. april klokken 16.00
i Horne Kirke
 
 

Påsken lokker! Som det vel vil være de fleste bekendt, falder påsken altid på den første søndag efter fuldmåne efter forårsjævndøgn. Derfor mødes vi i kirken påskelørdag klokken 16.00 og nyder et stykke citronmåne, en påskebryg og den eminente udsigt vi har fra tårnet i kirken. Sognepræsten viser lidt rundt i kirken og på loftet og påsken vil, selvfølgelig, være det bærende tema. Der er en sodavand til børnene, der også er meget, meget velkomne....

Gudstjenestetiderne i påsken er: Palmesøndag klokken 09.00, Skærtorsdag klokken 16.30 NB!, Langfredag klokken 10.30, Påskedag klokken 10.00 og 2. Påskedag klokken 10.30.

Vel mødt!

 


 

I Øvrigt!
 
Husk!
Salme-maraton fortsætter
yes

Det velbesøgte maraton fortsætter derudaf. Fredag den 7. april er det i Falsled Kirke klokken 10.00 og fredag den 21. april er det i Vester Hæsinge Kirke klokken 10.00. Vi synger fra salmebogen, hører om kirkerne og drikker kaffe sammen. Se evt. mere på Facebook. Link på www.hornepraesten.dk.

Vel mødt!

 

 


 

Meditation i Horne Kirke
Alle torsdage klokken 17.00

Prøv meditation. Det kræver ingen forudsætninger, udover at du sætter en halv time af en torsdag eftermiddag.

Vel mødt!

 


 

 

 

Jeg glæder mig til vi ses!wink

Mange venlige hilsner

Jesper Svärd