Nyhedsbrev

SENESTE NYHEDSBREV

Har du hørt...? 

Hornepraestens Nyhedsbrev

Kik forbi: www.hornepraesten.dk


 

Velkommen til oktobermåneds nyhedsbrevsmiley 

 

Det er blevet efterår. Efteråret har altid været melankoliens årstid. Melankoli er en mellemtilstand. Når den er i mennesket er det mellem glæde og sorg. I efteråret er det mellem sommer og vinter. Derfor tager vi nu afsættet til at komme igennem den halvlange vinter med glæde. Dvs. at:

 

Konfirmanderne skal begynde til forberedelse. Derfor er der  

Orienteringsmøde for konfirmandforældre

i Horne Kirke, torsdag den 5. oktober klokken 19.00

I år begynder konfirmanderne forberedelse sammen med deres klassekammerater inde i Faaborg i sognelokalerne i Hospitalet. Der vil de blive forberedt af egnens præster på skift, så de kan blive konfirmeret i Horne Kirke til foråret. Der udleveres indskrivningsblanketter på mødet. Er man af en eller anden grund forhindret i at komme, får konfirmanderne en blanket med den første gang de møder op til forberedelsen.

 


 

Foredrag i Horne Kirke om Martin Luthers kone, som han hentede på et nonnekloster

 i Horne Kirke, den 11. oktober klokken 19.30

Karen Rommerdahl kommer med sit fortælleforedrag om Katarina von Bora, Luthers kone. Katarina von Boras historie tåler i høj grad særskilt lys på sig her i 2017, hvor Luther fejres for sit opgør med romerkirken. Hvis man vil lære at kende - på afstand af tiden - en modig, selvstændig og klog kvinde, der samtidig var en trofast hustru for sin mand ved bl.a. at understøtte hans projekt, så er der god mulighed det den aften. Arrangementet er i samarbejde med Svanninge Kirke, som vi jo traditionelt arbejder sammen med ved to årlige foredrag, om foråret i Svanninge, om efteråret i Fyens Rundkirke. I pausen serveres kaffe og kage.

 


 

Aftensang 

 i Horne Kirke, onsdag den 25. oktober klokken 19.30

Intet bringer ro i sindet, som at synge sammen med andre. Kirkens organist og sanger vil præsentere os for nogle nye kirkesange - de er super gode

Kom og vær med!

 


 

Dagplejesalmesang 

 i Horne Kirke, første gang torsdag den 26. oktober klokken 09.00 

Dagplejerne samles i Horne Kirke med børnene til et musikalsk forløb i efteråret. Det er en rigtig god måde at begynde en torsdag på

 


 

 

Jeg glæder mig til vi ses!wink

Mange venlige hilsner

Jesper Svärd

 

PS!

Husk nu, at der er Alle Helgen Gudstjeneste den første søndag i november klokken 19.00

PPS!

Du må gerne sende dette nyhedsbrev vidre til en du holder af