Nyhedsbrev

SENESTE NYHEDSBREV

Har du hørt...? 

Hornepraestens Nyhedsbrev

Kik forbi: www.hornepraesten.dk


 

Leonard Cohen gudstjeneste
Onsdag den 15. marts klokken 19.30
I Falsled Kirke
kiss

Kom med til en anderledes gudstjenete. Pastor Tommy Corfixen fortolker Cohens sange og tekster sat sammen med bibelske tekster. Resultatet er en meget følesesfuld stemning, der bringer det kristne budskab frem i Choens sange.

Kunsten stjæler med arme og ben fra religionen. Derfor er det oplagt, at religionen også stjæler fra kunsten og bringer den ind i gudstjenesten, så den kan give et nyt pust til de gamle tekster. Corfixen gør det brilliant - det bør du ikke gå glip af.

Gudstjenesten er kommet i stand som et samarbejde mellem rådene i Svanninge og Horne

 


 
 
Sangaften med Tribus Vocem
Onsdag den 29. marts klokken 19.30 
I Horne Kirke 
 
 

Foråret er på vej, og der lokkes med endnu en omgang aftensang på foderbrættet til sangfugle og alle andre i Horne og omegn. Sangtrioen Tribus Vocem har fundet sange og indslag frem under temaet  "de nordiske komponister", hvor den nordiske musik er i centrum. Som altid er alle sanglærker, sangmusvitter og sangmåger velkomne – det hyggelige samvær og den smukke musik kræver ingen særlige forudsætninger.  

Vel mødt!

 


 

I Øvrigt!
 
Husk!
Salme-maraton fortsætter
yes

Det velbesøgte maraton fortsætter derudaf. Fredag den 10. marts er det i Brahetrolleborg Kirke klokken 10.00 og fredag den 24. marts er det i Haastrup Kirke klokken 10.00. Vi synger fra salmebogen, hører om kirkerne og drikker kaffe sammen. Se evt. mere på Facebook. Link på www.hornepraesten.dk.

Vel mødt!

 

 


 

Meditation i Horne Kirke
Alle torsdage klokken 17.00

Prøv meditation. Det kræver ingen forudsætninger, udover at du sætter en halv time af en torsdag eftermiddag.

Vel mødt!

 


 

Jeg glæder mig til vi ses!wink

Mange venlige hilsner

Jesper Svärd