juniorcamp19
juniores
juniores
Juniores på vej over kirkegården

Junior-Camp19

-et tilbud til dig der en dag også skal konfirmeres


Hermed inviterer vi alle børn i Faaborg, Diernæs og Horne sogne, der efter sommerferien skal gå i 4. og 5. klasse til Junior-Camp19.


I år foregår campen i Horne Kirke i dagene 6., 7. og 8. august. Om tirsdagen mødes vi i kirken 9.00 - 15.30. Kunstneren Karsten  Auerbach vil være med os hele dagen, så vi kan få lavet noget kunst. Onsdag mødes vi klokken 19.00 og overnatter sammen i kirken. Torsdag slutter vi af klokken 15.30, efter en dag med oplevelser i kirken.


Kirkerne har vi stående overalt i vores landskab fra gammel tid og de er alle med til at fortælle os noget om hvem vi er. Vi bliver døbt dér og engang også begravet der. De er med til at hjælpe os med at finde rundt i hele livet. På campen skal vi høre lidt om dét og lege med det hele. Sådan er livet bare bedst, når vi lytter og leger. Og det er kirken også.

Så vi håber du har lyst til at være med til sommerkirkehygge- og uhygge. Vi skal nemlig også på natløb på kirkegården og der er også et meget, meget gammelt loft vi også skal op på og en hel masse andet…


Hvem vi er? Vi er præsterne og menighedsrådene i sognene. I år vil præsterne Lene Matthies fra Faaborg og Jesper Svärd fra Horne være ledere på campen og vi glæder os utrolig meget.


Sidste frist for tilmelding var 15. juli!


Alle på årgangene er velkomne!

© Copyright. Hornepraesten 2019.

Mere end nyttig viden...

Sognepræst

Jesper Hartvig Svärd

Præstegårdsgyden 6, Horne

5600 Faaborg

Jesper Svärd